Vimentis V.I.P är ett initiativ ifrån Vimentis Group AB tillsammans med partners där ambitionen är att hjälpa Sveriges småföretagare med att få igång en naturlig tillväxt så snabbt som möjligt.

”Vi hävdar att om företag har ett större fokus på försäljning, så kommer fler företag att både planera och agera mer effektivt”

Vimentis Group AB är ett försäljningsbolag med huvudkontor i Göteborg. Med över 60år kombinerad försäljningserfarenhet på både nationell och internationell nivå har grundarna till Vimentis Group även en rad framgångsrika företag bakom sig.

Ett starkt ledord inom Vimentis är att ”Leva som vi lär” , därför är alla metoder både beprövade och tillämpas enda upp i ledningen – varje dag.

”Som ett ytterligare bevis på detta så valde vi att starta Vimentis på samma principer som vi lär ut – Utan lån och utan bidrag. Vi började på caféer och jobbade oss vidare därifrån. Idag har vi föreläsningar i över 10 länder, ett huvudkontor mitt i centrala Göteborg på 190m2 och fantastiska partners. VIP är nästa generations plattform för Startups och småföretagare.  ”

Michel Laporte Godorn, VD Vimentis Group